WERA

Wera, liderul in productia de scule de insurubat dezvolta si produce la  sediul  sau din Wuppertal Germania scule de mana pentru aplicatii industriale ce rezolva problemele actuale de insurubare.
Wera isi uimeste de fiecare data utilizatorii prin idei inovatoare ce stau la baza productiei produsului finit, produs ce are intotdeauna  performante unice fiind de altfel recunoscut faptul ca Wera este una dintre cele mai inovatoare companii din Germania.
Gama Wera contine surubelnite, accesorii pentru surubelnite, chei dinamometrice, chei imbus, truse complete pentru insurubat, biti, holderi etc., peste 3000 de produse ce se regasesc in totalitate in stocul producatorului german. 
Wera este sinonim cu ergonomie, fiabilitate, siguranta si performanta, designul produselor sale castigand in nenumarate randuri concursuri internationale de profil datorita acestor caracteristici.
Gratie Wera, Cobotec poate furniza solutii eficiente in contextul actual in care totul tinde a se compacta din ce in ce mai mult iar sculele conventionale sunt adesea prea mari pentru a fi eficiente.

 

http://www.wera.de